WebDesign

Emotion Services helpt en adviseert kleine tot middelgrote bedrijven en instellingen bij het realiseren van een website op internet tegen een betaalbaar tarief.
Voor een moderne organisatie mag een professionele website niet meer ontbreken. Internet als medium biedt vele voordelen om nieuwe klanten te werven en de relaties met bestaande klanten te verstevigen. Het is daarom van groot belang dat er op uw website op een heldere en eenvoudige wijze informatie wordt verstrekt, daar is Emotion Services sterk in!

Emotion Servives heeft met het bouwen en ontwerpen van websites veel ervaring dat is de reden waarom wij u zo goed kunnen helpen optimale resultaten uit uw on-line activiteiten te halen. Voor de kosten hoeft u het echt niet te laten!

Omdat de kosten sterk afhankelijk zijn van uw wensen is het helaas vrijwel onmogelijk om een standaard prijs te geven voor webdesign. De prijs van uw website is onder meer afhankelijk van uw wensen; het aantal pagina’s van de site, het aantal illustraties en uw specifieke wensen. Zo kan een website met 5 pagina’s, waarbij veel zorg en aandacht is besteed aan de vormgeving, aanzienlijk duurder zijn dan een zeer eenvoudige website met 20 pagina’s.

  • Wilt u slechts informatie verschaffen of mogen uw klanten direct online bestellen?
  • Heeft u al een huisstijl waar u tevreden over bent of moet deze nog gemaakt worden?

Dit zijn zaken die wij onder andere graag met u bespreken, van onze prijzen zult u niet schrikken.
Als U ons laat weten dat u geïnteresseerd bent in een oriënterend gesprek dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Uw wensen nemen wij dan graag met u door, geheel vrijblijvend uiteraard.

 

 

Het Content Management Systeem (CMS) dat Emotion Services gebruikt is een laagdrempelige oplossing en is zeer eenvoudig te implementeren binnen de bestaande organisatie.
Een Content Management Systeem voor websites is ideaal voor bedrijven, stichtingen, verenigingen en scholen.
U kunt eenvoudig uw website zelf beheren, waar en wanneer u maar wilt.
Een werkende webbrowser met een internet verbinding volstaat.
Een eenvoudige en doelmatige website laten maken is nu wel heel aantrekkelijk.
Er kan gebruik worden gemaakt van standaard designs maar het op maat maken van een design voor u persoonlijk is ook mogelijk.

Indien u uw teksten en foto’s digitaal aanlevert kunnen wij binnen enkele weken uw website online plaatsen. Het beheren van uw teksten kunt u nadien zelf doen door middel van het Content Management Systeem, maar dit ook aan ons uitbesteden.

Laat je website maken door de professionele webdesigners van Emotion Sevices.
De kosten voor het opzeten van een basis website met CMS start vanaf 250 euro excl. BTW
Hierbij kunt u een keuze maken uit een basis template.